Sport | 01. okt. 2016

Hattrick av Hafsås i målkalas på Kuventræ

Os leia heile 6-0 til pause i dagens kamp mot Arna-Bjørnar.

Christoffer Hafsås har funne formen og storspelte i 1. omgang for Os i dag. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøylørdag 01. okt. 2016 14:44

Hafsås prøver å skåra sitt fjerde for dagen.
Mikkelsen nær sitt tredje.
Her aukar Takle Eide til 7-0, i same minutt som han kom innpå.
Os-jubel midt i målkalaset.
Kaptein Hjertnes var i dag tilbake etter fleire veker ute med skade.
Her legg Lunde på til 8-0 via tverrligger.
15 år gamle Ole Martin L. Kolskogen kom inn for Hjertnes i midtforsvaret.
Rafael Villén prøvde seg på corner.
Lunde var òg svolten på fleire mål.
1 av 9

Os kopierte resultatet frå NM-kvalifiseringa i vår, der dei slo Arna-Bjørnar 8-1.

Heimelaget leia 6-0 til pause og gjekk opp i 8-0 før gjestane, som Os slo 3-1 borte i serien i vår, reduserte.

Christoffer Hafsås skåra tre av måla før pause og hadde assist på to andre.

– Det har vore godt å få ein lengre skadefri periode, så eg har fått trent meg opp igjen. I tillegg blir eg no servert på ein annan måte av medspelarane mine. Dette er noko vi har snakka om og øvd på i trening den siste veka, seier Hafsås.

Midtsiden sendte videointervju med Hafsås og El Fakiri direkte på Facebook rett etter kamp.

Sjå videointervjuet på facebook.com/midtsiden.

Os - Arna-Bjørnar 8-1 (6-0)
Os: Andrew Todd - Endre Brenne, Torkel Hjertnes, Divaldo Cardoso, Knut Spangelo Haga - Rafael Villén, Hassan El Fakiri - Marius Mikkelsen, Erik Kanestrøm - Stian Lunde og Christoffer Hafsås.
Byte: Øystein Takle Eide for Hafsås og Anders Havsgård for Brenne i 60. minutt, Ole Martin Lekven Kolskogen og Steffen Ljosheim for Hjertnes og Mikkelsen i 66. og Torgeir Lunde inn for El Fakiri i 76. minutt.
Målskårarar, Os: Christoffer Hafsås (1-0, 5-0 og 6-0), Marius Mikkelsen (2-0 og 3-0), Erik Kanestrøm (4-0), Øystein Takle Eide (7-0) og Stian Lunde (8-0).

Midtsiden var på eit anna oppdrag då kampen starta og fekk dessverre berre med seg 2. omgang.

Øystein Takle Eide kom innpå i 60. minutt og sette inn 7-0 på første touch han hadde på ballen i 61. minutt.

Stian Lunde hadde fleire forsøk på å heada inn fleire mål, men 8-0 kom med skot i tverrliggar og inn i 73. minutt.

Reduserte på frispark i 84. minutt

Gjestane reduserte på frispark etter at Cardoso stoppa eit angrep med ei takling han fekk gult kort for. Frispark kom lågt og hardt i stanga og inn og var utanfor Todd si rekkevidde.

Også Hafsås (som feira med trøya over hovudet) fekk gult kort i kampen.

Os held seg på 4. plass etter 20. runde, men har ikkje mykje å gå på bak til Åsane 2 og Bjarg.

Dei neste tre kampane blir tøffe, neste laurdag er det borte mot Varegg og keeper Kjetil Hansen frå Os.