Daniel Skotheim og Fonn AS ser no etter ein CFO. (Arkivfoto: Andris Hamre) 

– Er du ein CFO?

Pressemelding: Det er ikke hver dag et selskap lokalisert på Os søker etter en CFO som skal hjelpe selskapet med å gå internasjonalt.

 

Av: Kjetil Osablod Grønvigh

Lean Konseptutvikling ble grunnlagt i 2016, og var første leietaker i Bjørnafjorden Gründerpark.

Selskapet heter nå Fonn AS. Med hardt arbeid fra gründer Jan Tore Grindheim og godt samarbeid med Innovasjon Norge og Connect BAN, teller nå selskapet fire ansatte. Senest denne måneden startet tidligere Næringssjef i Os kommune, Daniel Skotheim som leder for salg og marked i selskapet. (Funfact: Daniel var mannen som etablerte Bjørnafjorden Gründerpark, og signerte første leiekontrakten med Lean Konseptutvikling).

Hovedproduktet Fonn Construction/Byggemappen ble lansert mai 2017, og fikk umiddelbart god respons fra kunder og investorer. Byggemappen ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris samme år.

Selskapet har en uttalt strategi om å drive fra Os sentrum, og flytter denne uken ut av gründerparken og inn i nytt hovedkontor i Brugata 6 (gamle DNB-bygget).

Selskapet er i sterk vekst og skal i 2019 lanseres globalt. Til den internasjonale lanseringen, og for å sikre hjemmemarkedet skal selskapet nå ansette flere nye ressurser med bakgrunn fra salg, IT, økonomi og ledelse.

Vi ser etter engasjerte, ryddige kandidater, som liker å være ett steg foran de andre, sier Jan Tore Grindheim, gründer og daglig leder.

– Det er også helt klart en fordel om de er bosatt i nærheten av Bjørnafjorden. Det er her vi skal bygge vårt selskap.

 – Vi søker nå etter en CFO med ansvar for selskapets økonomi og finansfunksjoner. En som liker å jobbe med alt fra forefallende til strategiske overordnede oppgaver. 

Vekst og videre utvikling av selskapet vil stå som helt sentrale arbeidsoppgaver. 

Et sentralt element er at stillingen vil være lokalisert i Os, men en del reising nasjonalt og internasjonalt vil måtte påregnes. Det er ikke hver dag et selskap lokalisert på Os søker etter en CFO som skal hjelpe selskapet med å gå internasjonalt.

– Vi vet at det bor mye kompetanse i Os kommune.

– Derfor tror vi at vår fremtidige CFO bor i Os, er ambisiøs og ønsker å bidra i et selskap med et dynamisk og fremoverlent team som har internasjonale ambisjoner. Vedkommende pendler gjerne ut av kommunen i dag, men det kan det snart bli slutt på, sier Daniel Skotheim, leder for salg og marked.

Fleire saker