Spente supportere følger med på anvisningen (foto: Annveig Myklebust Fjellstad)
Spente supportere følger med på anvisningen (foto: Annveig Myklebust Fjellstad)

God oppvarming til LS

Tøff konkurranse da 21 skyttere fra Os skaut Hallingstevnene på veg til Landsskytterstevnet.

Andris Hamre
03. august 2018 - 10:14

Det var 21 skyttere fra Os Skyttarlag som reiste til Hallingdalen for å delta på Hallingstevnene fra torsdag 26. juli til søndag 29. juli. Totalt med venner og familie var vi 41 osinger på plass på Gol. De fleste bodde på Gol Campingsenter, enten med egen campingvogn eller i en av hyttene til campingplassen. Lørdag samlet vi nesten alle sammen til felles middag i restauranten til campingsenteret. Dette var en svært hyggelig sosial sammenkomst hvor «gamal og ung» hadde kjekt sammen. Det skytes fire stevner i løpet av 4 dager, og vi skyter vanlig DFS program med innledende 25 skudd og fortløpende 10 skudds finale, totalt 35 skudd på hver skytebane.

Som forventet var det ungdommene som leverte på skytebanen. Konkurransen i rekruteringsklassene er knallhard, så selv med gode resultater er det ikke alltid vi kommer på pallen. Men vi tar med noen av høydepunktene her: Maren Evensen i klasse Eldre Rekrutt skaut tre stevner av 250 poeng og ett stevne med 249, Imponerende. Amalie Evensen i klasse Eldre junior fikk en 1. plass, to 2. plasser og en 3. plass. Daniel Myklebust Fjellstad fikk en fjerdeplass på Hadding og en femteplass på Heimsil. Iselin Eide Ure i nybegynnerklassen imponerte med 50 poeng i den ene 5 skuddserien og 99 poeng under 10 skuddserien, og stoppet på 244 poeng på skytebanen til Nes og Bromma. 

Av de voksne skytterene våre har vi Oddvar Drange i klasse V65 som tidligere i år har prestert meget godt med flere stevner med 350 poeng. Oddvar skaut bra i Hallingdalen men også i denne klassen er prestasjonsnivået høyt, og Oddvar fikk en femte og en sjetteplass med 250 poeng på innledende og 349 poeng etter finaleskytingen. Oddvar Eikemo, Odd Gorm Hansen og Reidar Dahle i klasse V73 hadde også meget gode resultater, og de ligger blant de 15 beste.

I seniorklassene har vi Arild Røyseth som skyter i klasse 5. Arild fikk 11. plass som beste plassering på Hadding med 246 på innledende og 346 etter finaleskytingen.

Totalt sett, ser vi at våre ungdommer og veteraner ligger blant topp plasseringene og dette lover godt mot Landskytterstevnet i Stjørdal som starter fredag 3. august 2018. 

John Kenneth Nilsen
Ungdomsleder, Os skyttarlag

Les meir om

Sport Skyting