Sport | 16. sep. 2009

Imponerende avslutning

Os Mc & Mx Klubb gjorde god figur i siste VM-runde, og kunne ta flere flotte sammenlagtplasseringer med seg hjem.

Kjetil Vasby Bruarøyonsdag 16. sep. 2009 23:50

1 av 3

Os Mc & Mx Klubb imponerer igjen

I helgen gikk siste runde i vestlandsmesterskapet av stabelen på Stord. Med det siste ukenes regnvær var banen mer lik ett gjørmebad enn en crossbane. Dette stoppet likevel ikke våre flotte utøvere.

Først ut om lørdagen var Olliver Bakkely i klassen 6-7 år, Kamilla Espeland, Mathis Bakkely og Clement Havsgård i klassen 8-10 år og Fredrik Holmås i 10-12 år. Alle klarte seg meget bra og gjorde en flott innsats i det dårlige været.
Neste ut var Tim Lunde Borgen og Patric Bragstad i klassen 85cc 11-12 år. Dette er det første ”tellende” klassen som blir målt på tid, og begge gjorde det stekt på det våte underlaget.

Tim endte til slutt på en 4. og Patrick på 6. plass av totalt 19 startende.

Sist ut denne dagen var 14 – 18 år, 125cc. Banen var nå blitt så dårlig at det stilte meget store krav til utøverne for å holde seg på sykkelen. Fra klubben vår stilte Christian Havsgård, Nicolai Moss Tvedt, Marco Matre og William Havsgård. De to siste er yngst i denne klassen og kjører mot utøvere som er opptil 4 år eldre.

William gjorde en meget sterk konkurranse og kom inn sammenlagt som nr. 2! Nicolai fikk en flott 5. plass, Marco fulgte på plassen bak og Christian fikk en 11. plass. Sterke plasseringer av totalt 26. startende.

Søndagen våknet vi opp til ett mye bedre vær og banen var blitt noe bedre, om enn langt ifra bra! Det var nå 13 -15 år, 85cc som skulle starte det hele. Av de 27 startende hadde vi hele 5 flotte kjørere med; Nicolai Skjeie, Marco Matre, William Havsgård, Torstein Ask og Kim Daniel Bakkely.

William gjorde det hele lite spennende og vant suverent begge heatene. Marco var uheldig i første heat, men klarte å ta 2. plassen i andre heatet og endte totalt på 9. plass.

Sammenlagt i hele vestlandsmesterskapet ga dette Marco 1. og William 2. plass. Begge foran stavangergutten som vant hele NM. Helt fantastisk av disse to guttene fra denne lille klubben vår og til stor inspirasjon for de andre utøverne!

Det var så åpen klasse som skulle i ilden. Her stilte vi med Nicolai Moss Tveit som endte på en flott 4. Plass.

I klassen old boys var Morten Brakstad og Nils Skjeie som representerte klubben. Morten fikk en flott 2. og Nils en 6. plass. Dette ga Morten også en god 2. plass sammenlagt i vestlandsmesterskapet

Sist ut var Endre Gundesen i klassen MX1/MX3. Endre vant her begge heat og fikk også en kjempeflott 1. plass sammenlagt i vestlandsmesterskapet.

Alle disse flotte og dyktige utøverne fra Os klarte mesterlig av 9 klubber å ta 2. plass som beste klubb sammenlagt i vestlandsmesterskapet!!

Vi gleder oss nå til å følge Marco William og Nicolai i lag-NM på Gardermoen i slutten av måneden. Vi håper dette setter prikken over i-en etter nok en mesterlig sesong for Os Mc & Mx Klubb!