Næringsliv | 23. jan. 2022
For abonnenter

Ønskjer å samla den lokale serveringsbransjen

Initiativtakarane Jostein Eck frå Elvehuset og Peter Moesgaard frå Havnechefen ser i fleire høve nytta av å vera ei samla røyst.

Ønskjer å samla den lokale serveringsbransjen
Peter Moesgård og Jostein Eck ønskjer å samla serveringsnæringa i Bjørnafjorden. (Foto: Ørjan Håland)
Ørjan Håland
Ørjan Hålandsøndag 23. jan. 2022 21:17
– Vi er alle fulle av initiativ og er glade i å skapa noko, då er det også viktig å få delt erfaringar. Det kan vera alt i frå reint praktiske ting, til rettslege faktorar. Vi er ein bransje som er innunder lupen på utruleg mange instansar, forklarar Eck.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Tilbod: 1 månad for 1 kr

No kan du lesa Midtsiden i 1 månad for kun 1 kr. Tilbodet varer til 2. april.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om