Næringsliv | 23. jan. 2022
For medlemmer

Ønskjer å samla den lokale serveringsbransjen

Initiativtakarane Jostein Eck frå Elvehuset og Peter Moesgaard frå Havnechefen ser i fleire høve nytta av å vera ei samla røyst.

Peter Moesgård og Jostein Eck ønskjer å samla serveringsnæringa i Bjørnafjorden. (Foto: Ørjan Håland)
Ørjan Håland
Ørjan Hålandsøndag 23. jan. 2022 21:17
– Vi er alle fulle av initiativ og er glade i å skapa noko, då er det også viktig å få delt erfaringar. Det kan vera alt i frå reint praktiske ting, til rettslege faktorar. Vi er ein bransje som er innunder lupen på utruleg mange instansar, forklarar Eck.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les videre fra 145 kr

Med din støtte kan vi løfte lokalsamfunnet vårt opp og fram, og kaste lys på viktige saker.

  • Tilgang til alt innhold
  • Ingen bindingstid
  • Fra 36 kr/uke
Se priser

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om