Sånn såg det ut då Eirik opna første Osfest i 2014. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Sånn såg det ut då Eirik opna første Osfest i 2014. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)

Osfest-programmet er komplett

Violent Gin og Vanja V. kjem til Os. Eirik Søfteland, som var første artist på første Osfest (2014), blir headliner på laurdagen.

Kjetil Vasby Bruarøy
19. april 2018 - 10:03

Osfest kjem i dag med siste slepp: Violent Gin blir første artist fredag (10. august), Vanja V. skal opna festen laurdagen og Eirik Søfteland, som var første artist fredag, på første Osfest i 2014 (året etter Idol-finalen), skal runda av laurdagen under årets Osfest.

Nedst ser du heile programmet.

– Dette synest eg er utruleg kjekt! seier Århundrets Stemme-aktuelle Eirik til Midtsiden.

Bandet hans har skifta namn til Sipher, som kjem med debutalbumet sitt i juni, men Eirik stiller som Eirik.

– Vi speler nok nokre av låtane våre, men det blir mykje coverlåtar og full innsats for å gje publikum ein skikkeleg avslutting på festivalen. Eg har stilt eitt vilkår til festivalarrangørane; eg skal ha pyro!

Tone Damli og Morten Abel er blant artistane som skal «varma opp» for Eirik denne kvelden.

Pressemelding frå Osfest:

Det endelige programmet for årets Osfest er ferdig, og festivalpublikummet kan vente seg en god blanding av flinke musikere og artister.

– Vi har satt sammen et program som vi tror vil fenge et bredt publikum, og som samtidig sikrer alle festivalgangerne feststemning langt inn i den flotte sommernatta, sier daglig leder i Osfest, Tor Egil Hylland

Det har vært et jevnt tilsig av artister gjennom høsten, men et par plasser på programmet har vært åpne. Nå er samtlige artister på plass, og de siste artistene er som følger:

Eirik Søfteland
En musiker av sjeldent kaliber, for tiden høyaktuell i det TV2-sendte «Århundrets Stemme» og med slipp av stadig nye låter med bandet sitt «Sipher». Andresingelen “Disco Aces”, fra albumet som kommer i juni, slippes allerede fredag 20.04.18!
Det er vanskelig å stå stille når Eirik inntar scenen. Med sin karismatiske framtoning og energiske sceneopptreden tar han publikum med seg inn i musikken.
Til Osfest har Søfteland satt sammen et show som skal hylle storheter i musikkens verden, og gi publikum en opplevelse de sent vil glemme. Med seg har han hele bandet sitt, og lover å ikke holde igjen når han skal avslutte Osfest 2018, lørdag 11. august!

Violent Gin
Selv om bandet er forholdsvis ferskt, har allerede Violent Gin rukket å bli spilt på flere internasjonale radiokanaler, og låten «I Would Lie» ble sågar «single of the month» på den britiske radiokanalen BCfm.
Bandet vant også Rockman (Nettavisens musikkmagasin), sin kåring over årets rockelåt i 2017. Der vant de over blant andre Mötorhead, Foo Fighters og Alice Cooper.

Vanja V.
Etter at hun var med i MGPjr. i 2014, har Vanja V. sin musikkarriere skutt fart. Hun ble kåret til «Ukas Urørt» av P3 i 2017 for låten «Sveve Forbi».
Vanja V. lager energisk EDM med tunge rytmer i bunnen og aggressive synther i hookene. Det blir rom for glowsticks og en aldri så liten «Mini-Ultra»-festival når hun åpner showet på lørdagen.

Programmet for 2018
Som i fjor går festivalen over to dager, fredag 10. og lørdag 11. august. Dørene åpner klokken 18 på fredagen, og klokken 17 på lørdagen, og programmet er som følger:

Fredag 10. august:
Violent Gin
Majorleap
Stavangerkameratene
Madcon
Ammunition

Lørdag 11. august:
Vanja V.
Endre Nordvik
Tone Damli
Morten Abel
Staut
Eirik Søfteland

Begge dager varer festen helt frem til siste artist går av scenen ca. klokken 02.00.

Les meir om

Kultur Festivalar Osfest