Sport | 20. sep. 2009

Sikra eitt poeng

Andreas Pettersen utlikna og sørgja for poengdeling i bortekampen mot Skjergard fredag.

Kjetil Vasby Bruarøysøndag 20. sep. 2009 19:15

I heimekampen mot Nordre Fjell fredag for ei god veke sidan forsvann nok håpet om opprykk for Søre Neset. Kampen enda 0-2, men i bortekampen mot Skjergard fredag som var plukka sørenesingane med seg eitt poeng.

- Skjergard ligg på 3. plass på tabellen, vi er nøgd med poengdeling i denne kampen her, seier trenar Bjarte Arentzen.

Det var den andre delen av trenarteamet, Frank Haugland, som skåra Søre Neset sitt første mål. Han utlikna til 1-1 før pause.

Heimelaget tok igjen leiinga i andre omgang, men Andreas Pettersen fekk utlikna og 2-2 sto seg til kampen var over.

Søre Neset ligg på 6. plass på tabellen etter 18 rundar, med 30 poeng er dei 8 poeng bak Erdal på 2. plass.

Søre Neset spelar neste kamp på heimebane mot Nest Sotra 2 sundag 27. september kl 14.00.

SJÅ TABELL

Les meir om

Tilbod: 1 månad for 1 kr

No kan du lesa Midtsiden.no i 1 månad for kun 1 kr.

• Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.