Vellukka leir

Os J16 varmet opp til Norway Cup med treningsleir på Rena. (Leserbidrag)

Kjetil Vasby Bruarøy
28. juli 2009 - 12:12

Det ble tidlig klart at årets store begivenhet for Os J16 skulle bli deltakelse i Norway Cup.

Os J16 består i all hovedsak av jenter født i 1994 og som dermed er første års jenter i J16 klassen I Norway Cup. Disse jentene har tidligere vist seg som et godt turneringslag og har tidligere vunnet Sognefjord Cup, Åsane Cup (2 ganger) og Sting Cup. I fjor var de med i Sandefjord Cup hvor de fikk 3.plass og skal i år prøve seg i Norway Cup

Foran årets Norway Cup har 16 jenter med foreldre nå vært på en 4 dagers treningsleir under kjempeflotte treningsforhold på Rena, ca 3 mil nordøst for Elverum. Alle jentene har bodd privat hos trener Per og Trine, som også har stått for husholdning under oppholdet.

Under disse dagene har jentene hatt 2 treninger per dag, en morgenøkt kl 09.30 og en ettermiddagsøkt kl 16.30, begge under kyndig ledelse av våre to trenere Rune og Per.

En av treningene ble også ledet av Tore, som er assistenttrener hos Adecco klubben Nybergsund.

Samtidig med gode og varierte treninger under særdeles gode gressbaneforhold, har oppholdet også uten tvil vært positivt sosialt og bidratt til bedre lagfølelse og samhold mellom alle jentene. Vi har bl.a. hatt hyggelig grillkveld hos Per og Trine med innlagt fotballtennisturnering for både spillere, foreldre og søsken.

Les meir om

Lesarbidrag Fotball Sport