Fotball | 27. apr. 2014

Lysekloster henta seg inn igjen

Os leia 3-1 og missa på store sjansar før Lysekloster kom tilbake og utlikna på Kuventræ i dag.

Knut Eide blir gratulert etter 0-1-skåringa i 12. minutt. (Foto: KVB)
Kjetil Vasby Bruarøysøndag 27. apr. 2014 16:46

0-1 etter innlegg på frispark nær cornerflagget. (Foto: KVB)
(Foto: KVB)
(Foto: KVB)
Borgen skjermar ballen for Kleivedalen. (Foto: KVB)
2-1: Zilinskas tuppar inn frispark av Moldskred. (Foto: KVB)
3-1: Moldskred puttar sjølv etter å ha herja med gjestane sitt forsvar. (Foto: KVB)
3-2: Skage set inn innlegg av Jordal. (Foto: KVB)
3-3: Skorpen utliknar på overtid. (Foto: KVB)
Valvik hindra Vestbø i å gje Os 4-3-siger. (Foto: KVB)
Var du ikkje blant dei over 600 på tribunen? Midtsiden kjem med video frå kampen. (Foto: KVB)
1 av 9
(Foto: KVB)

Søndag spelte Os og Lysekloster andre serierunde framfor over 600 betalande på tribunen på Kuventræ.

«Farmen-Knut» blei historisk då han i 12. minutt sørgja for at Lysekloster leia over Os. Os vann som kjent heime i fjor, borte blei det uavgjort etter Os hadde leia 2-0.

I NM-kvaliken i vinter var Os meir suverene, og etter at heimelaget utlikna og tok leiinga på to minutt i dagens kamp såg det ut til at storebror skulle ta sigeren heim i dag òg.

Men Lysekloster kom tilbake og utlikna på overtid.

Os - Lysekloster 3-3 (2-1)
Målskårarar: 0-1 Knut Eide (12.), 1-1 Roar Vestbø (31.), 2-1 Emilis Zilinskas (32.), 3-1 Mats Cato Moldskred (67.), 3-2 og 3-3 Preben Skorpen (76. og 90.).

– Vi byrja med å legga oss litt bakpå, vi ville ikkje at Os skulle få overgangar, som dei er sterke på, seier Tore Valvik.

Den tidlegare Os-spelaren spelte i dag sin første heile kamp for Lysekloster.

– Men då vi hamna under måtte vi frampå, og det er som offensivt lag vi er best, forklarer han om dagens innhenting.

Os-kaptein Stian Lunde fortvile over dårleg utteljing.

– Då vi ikkje klarte å punktera kampen på alle sjansane i 2. omgang, og dei la om til tre bak og kjørte på for å utlikna, så var det i grunn Frode (Øvredal, keeeper), som heldt oss inne i kampen.

Midtsiden kjem tilbake med video og meir om kampen.