Næringsliv | 20. mars 2023
For abonnenter

Auka kapasiteten etter god mottaking

Trappar opp etter knappe tre veker.

Auka kapasiteten etter god mottaking
Den nyaste restauranten i Os sentrum har fått ein god start. I dag er nok ein kokk på plass på kjøkenet. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøymåndag 20. mars 2023 19:46
– Vi er takksame for både responsen og tolmodet.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 155 kr/md.
Les meir og bestill
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Les meir om