Næringsliv | 29. juli 2019

Big Bite og Cutters til AMFI Os

I oktober får AMFI Os to nye leigetakarar - den eine lagar rask og smakfull mat, den andre tek hårklippen din på 15 minutt.

Big Bite og Cutters til AMFI Os
I oktober opnar både Big Bite og Cutters butikkar på AMFI Os. (Foto: KVB)
Kjetil Osablod Grønvigh
Kjetil Osablod Grønvighmåndag 29. juli 2019 10:53

Senterleiar ved AMFI Os, Siri Ann Myhren Dalseide, skriv i ei pressemelding at; «Det er med glede og iver vi kan fortelle at både Big Bite og Cutters kommer til Amfi Os»,

«Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har de klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. De er en sterk nasjonal merkevare i vekst.

Big Bite er en del av Bitastad AS, ett av Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. De kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris.

Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at de har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp.

Cutters tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det dei er best på; hårklipp.

Cutters startet i 2015 og har i dag i overkant av seksti salonger i Norge.

– Vi på Amfi Os er svært glade for å få begge konseptene med på laget, og vi styrker med dette vår butikkmix ytterligere, og vi styrkes som hjerte i lokalsamfunnet. Vi kan med dette tilby både mat og hårklipp til folk i farta, og ikke minst retter vi oss mot ett yngre publikum som er svært viktige for oss.

Både Big Bite og Cutters er ett flott supplement til våre allerede svært gode og stabile leietakere, og vi ser frem til at de begge åpner i løpet av oktober.»

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Last ned Midtsiden-appen idag

No kan du følgja nyhende frå Os - rett i appen.

  • Gratis å lasta ned
  • Bli varsla straks noko skjer
  • Tilgjengeleg i App Store og Google Play Store
Last ned appen
For å få tilgang til alle sakene i appen må du vera abonnent.