Bruder og bikkjer

Skal du gifte deg i år? Da bør du kanskje stresse ned med komisk forberedelse i Fjellheim fredag.

Kjetil Vasby Bruarøy
14. mai 2009 - 9:27

Bygdekinoen er fredag på plass i Fjellheim igjen, denne gang med to komedier. Først ut er barnefilmen "Hundehotellet", klokken 20 er det tid for "Bruder i krig".

Hundehotellet (norsk tale)

Hjemme hos Andi og Bruce er husdyr strengt forbudt og de strever mer og mer for å holde, Friday, deres konstant sultne hund skjult. Da de snubler over et nedlagt hotell som huser et par oppfinnsomme løshunder får Andi en idé.
Med hjelp av Bruce fantastiske egenskap til å forvandle helt hverdagslige gjenstander til mekaniske vidundre og sine gode venner i nabolaget forvandler de det slitne hotellet til et hundeparadis - ikke bare for Friday, men for alle løshunder de klarer å finne.
Men all bjeffingen fra hundene gjør både naboene og den plutselig arbeidsløse hundefangeren mistenksom. Andi og Bruce må nå bruke all sin oppfinnsomhet til å forhindre dem i å finne ut hvem som slapp inn alle hundene.
Regi: Thor Freudenthal
Skuespillere: Emma Roberts, Jake T. Austin, Don Cheadle, Johnny Simmons, Kyla Pratt, Troy Gentile, Lisa Kudrow, Kevin Dillon, Ajay Naidu, Eric Edelstein, Robinne Lee, Yvette Nicole Brown
Lengde: 1 t. 38 min.
Sensur: Tillatt for alle

Bruder i Krig
Liv (Kate Hudson) og Emma (Anne Hathaway) er bestevenninner som siden barndommen har planlagt hver minste detalj i sine kommende bryllup. På toppen av listen troner en viktig ting; å gifte seg på et av New Yorks flotteste steder - Plaza Hotell.
Nå, i en alder av 26 år har begge har forlovet seg, og de er i ferd med å få alle sine drømmer realisert. Eller kanskje ikke?
Når bryllupsplanleggeren roter det til slik at de begge har fått sine bryllup satt på samme dato på samme sted, blir vennskapet satt på en skikkelig prøve.
Regi: Gary Winick
Skuespillere: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen
Lengde: 1 t. 30 min.
Sensur: Tillatt for alle

Neste dag for kino i Fjellheim er allerede neste fredag (22.5). Da er det filmen om Hannah Montana og den norske filmen "Skjult" som står på plakaten.
Neste dag for kino i Alvheim i Nordstrøno er 9. juni.

Se "Bruder i krig"-trailer:

Les meir om

Kultur