Kultur | 28. nov. 2017
For abonnenter

Delikat servert av Åsmund Lien

Matproduksjon og lokalsamfunn frå 1867 til 2017: Jubileumsboka om Os Bondelag er ferdig.

Delikat servert av Åsmund Lien
Forfattar Åsmund Lien med boka som blir lansert laurdag. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøytysdag 28. nov. 2017 12:27
Torsdag kom boka frå trykkeriet, laurdag er det lansering hos Libris. Der blir forfattar Åsmund Lien å treffa.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden for kun 195 kr

Som abonnent får du tilgang til alle saker, nyheitsbrev og podkastar frå Midtsiden.

  • Tilgang for fleire brukarar
  • Alle sakar og podkastar
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja går abonnementet automatisk over til vanleg pris, men du kan seia opp når som helst.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?