Sport | 15. des. 2009

God debut

Osalliansen gjorde det godt i debut-kampen mot Solid.

Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøytirsdag 15. des. 2009 08:27

Osalliansen (spillere født i 1995 og 1996) spilte en god debut-kamp mot et godt og velspillende lag fra Solid. Kampen gikk foran 30-40 tilskuere på Kuventræ "nye" krøllgress.

Banen var vanskelig å spille på, idet den var frossen (rimete) og svært glatt. Dette stilte store krav til teknisk utførelse av begge lags spillere. Det var en dyd av nødvendighet å spille pasninsgspill direkte på medspiller. Dette klarte begge lag rimelig godt i forhold til alder og erfaring!

Osalliansen var det laget som behersket dette best, og dette resulterte i en rettferdig 2-0 seier.

Det første målet ble scoret av en av banens beste spillere - Egil Thuen. Han satte fart fra midtbanen sentralt og passerte 3 spillere ut mot venstre i stor fart og plasserte ballen flatt i lengste hjørne for keeper. En flott prestasjon, som Egil har vist lignende av ved flere tidligere anledninger.

Foranledningen til 2-0 målet kom etter at Espen Borgen med meget følsom fot lobbet frem til en lynrask Sindre Hjelle, som selv på en meget glatt bane fikk kontroll og satte ballen forbi keeper.

Osalliansen hadde i tillegg to avslutninger som ble reddet på målstreken. De vant meget fortjent.

Trenere og ledere er godt fornøyd med mange gode prestasjoner under meget vanskelige spilleforhold og det virket som om de fremmøte også var godt fornøyd med det de så.

Osalliansen tar nå juleferie og starter opp igjen med ny sensong for den samme gruppen ut i januar 2010. I 2010-sesongen vil vi trolig utvide vårt tilbud lignende til også å omfatte årgangene 1987 og 1988.

Roald Stigen
Os Turn Fotball

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Bli medlem du også!

Di støtte gir liv til lokalavisa vår.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Fra 36 kr/uke
Se priser

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.