Næringsliv | 14. nov. 2020
For abonnenter

Kokkar og hovmeister på oppdrag i hagen

– Dei neste vekene er usikre, men når dette er over skal hotellet skina meir enn før.

Kokkar og hovmeister på oppdrag i hagen
F.v.: Servitørane Jolanta og Gosia saman med hovmeister Anne Jorunn i alleen. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøylørdag 14. nov. 2020 10:54

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?