Næringsliv | 14. nov. 2020
For abonnenter

Kokkar og hovmeister på oppdrag i hagen

– Dei neste vekene er usikre, men når dette er over skal hotellet skina meir enn før.

Kokkar og hovmeister på oppdrag i hagen
F.v.: Servitørane Jolanta og Gosia saman med hovmeister Anne Jorunn i alleen. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøylaurdag 14. nov. 2020 11:54

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden for kun 195 kr

Som abonnent får du tilgang til alle saker, nyheitsbrev og podkastar frå Midtsiden.

  • Tilgang for fleire brukarar
  • Alle sakar og podkastar
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja går abonnementet automatisk over til vanleg pris, men du kan seia opp når som helst.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?