Næringsliv | 25. jan. 2018

Os Taxi med Tide i ryggen

– Deira kundeforståing kan gje oss ein sterk turbuss-arm i Os, seier Bjarte Skjoldal frå Tide Buss AS.

F.v.: Tide-sjåfør Bjørn Haukeland, styreleiar i Os Taxi, Tor Anders Hauge og salsansvarleg Bjarte Skjoldal frå Tide Buss. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøytorsdag 25. jan. 2018 12:06

Dei siste åra har Os Taxi hatt utvida utval, der dei i samarbeid med Turbuss Vest har supplert drosjetenestene med turbuss.

I desember 2016 blei Turbuss Vest AS kjøpt opp av Tide Buss AS.

– Samarbeidet held fram, men med ein større og hardtsatsande eigar, seier styreformann i Os Taxi, Tor Anders Hauge.

– Å vera stor betyr likevel ikkje mest, å ha konkurransedyktige prisar og å ha god dialog med kundane er viktigast. Her kan Os Taxi bli svært viktig for oss, seier Bjarte Skjoldal, salsansvarleg for turbuss hos Tide.

Stor verdi med lokal kontaktperson

Trass god tilgjengelegheit digitalt og per telefon, trur Tide det kan vera eit like stort fortrinn å ha drosjesjåførane i Os som ein utstrakt arm.

– Tide har jo vore i Os sidan Osbanen på 1800-talet, og vi har ein base i Industrivegen. Men eg har inntrykk av at det er mange som heller vil ha ein enkelt kontaktperson enn å ringa hovudnummeret inn til eit større konsern. Eg har òg inntrykk av at Os Taxi har eit godt omdømme når det kjem til både kundeservice og kundeforståing, seier Skjoldal.

Store grupper på korte og lange reiser

Tida kan tilby bussar opptil dobbeldekker med 80 seter, og vi har ulike storleikar av VIP-bilar som for eksempel blir brukt av kjente artistar som skal opptre på Vestlandet.

Os Taxi, som i desember 2016 sjølv kjøpte sin første minibuss, seier sal av turbuss førebels ikkje har blitt ein stor del av drifta.

– Men det har vore eit fint supplement, og vi har fått gode tilbakemeldingar. Det viser seg at vi òg har vore veldig konkurransedyktige på pris, og har fått så og seia alle jobbane vi har rekna på. Samtidig har vi tent pengar, fortel Hauge.

– Oppdraga kan vera alt frå ein barnehage som skal ein tur lokalt i Os til idrettslag som skal på kamp eller cup på Austlandet eller i Sogn og Fjordane. Det er enkelt å jobba med og kjekt å i aukande grad bli ein totalleverandør, seier drosjesjefen.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om

Bli medlem du også!

Di støtte gir liv til lokalavisa vår.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Fra 36 kr/uke
Se priser

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.