Bookkeeper Os har nå 22 ansatte. F.v.: Tommy Hjelle, Marianne Søvik, Jonn Norvald Kuven, Torbjørn Hjelle og Asle Andersen. (Pressebilde, foto: Arvid Steen)
Bookkeeper Os har nå 22 ansatte. F.v.: Tommy Hjelle, Marianne Søvik, Jonn Norvald Kuven, Torbjørn Hjelle og Asle Andersen. (Pressebilde, foto: Arvid Steen)

Satser stort med nytt økonomihus

Bookkeeper styrker sin satsing i Os og kjøper opp 55 prosent av det lokale regnskapsbyrået Partas.

Kjetil Vasby Bruarøy
04. april 2018 - 12:15

Pressemelding:

– Jeg tror bedrifter i bygden har savnet et tilbud hvor de kan få hjelp til både regnskap, rådgivning og HR, sier leder for Bookkeeper i Os, Tommy Hjelle.

Like før påske ble det klart at Bookkeeper styrker sin satsing i Os og kjøper opp 55 prosent av det lokale regnskapsbyrået Partas.

• Les òg: Bookkeeper opna avdeling i Os (2013)

– Med dette har bedriftene i og rundt Os fått et splitter nytt økonomihus der kunden kan få hjelp til alt på et sted.

Det nye navnet blir Bookkeeper, avdeling Os. Samlokaliseringen fant sted fredag før påske, i «Vindu mot fjorden», der Partas fra før holdt til.

Tar opp kampen mot de store

Etter oppkjøpet er Bookkeeper nærmere 75 i Hordaland, hvorav 22 ansatte i Os.

– Selv om vi er et teknologisk ledende regnskapskonsern skal det ikke gå på bekostning av vår lokale tilstedeværelse. Satsingen i Os er veldig viktig for oss. Vi gleder oss stort over å få Partas med på laget. De har dyktige fagfolk som vil bidra til å løfte Bookkeeper, sier administrerende direktør i Bookkeeper, Eivind Norebø.

Tommy Hjelle håper at osingene tar godt imot regnskapssatsingen.

– Vi blir nå det største regnskapsmiljøet i Os. Størrelsen i seg selv er ikke viktig, men vi får nå samlet flere av de beste regnskapsfolkene i bygden under samme tak.  Jeg tror at nåværende og nye kunder vil erfare at Bookkeeper, som er Hordalands største regnskapsbyrå, vil bidra med noe nytt, sier leder for Bookkeeper i Os, Tommy Hjelle.

Skifter «drakt» med godt humør 

Hjelle legger til at når regnskapsfolk samles, trenger det nødvendigvis ikke bli kjedelig:

- Vårt mål er å gjøre regnskap enkelt og gøy. Og det gjerne via app på telefonen. Jeg tror det blir enda mer moro når vi samler flere kolleger.

- Vi ser veldig fram til å bli en del av Bookkeeper-konsernet. Partas var en god merkevare på Os, med mange dyktige ansatte. Nå skifter vi drakt og logo til en enda sterkere merkevare. Men folkene blir de samme, sier styreleder hos tidligere Partas, Asle Andersen.

• Les òg: Partas utvider i Vindu mot Fjorden (2016)

– I tillegg får vi hjelp av Bookkeeper-konsernet, slik at vi nå kan tilby alt av regnskapstjenester og HR-hjelp.

Bookkeeper har hovedkontor i Bergen og har til sammen 200 medarbeidere.

Les meir om

Næringsliv Handel