Sport | 28. mai 2017

Skaten og Bruarøy vann «Ulvenvatnet Rundt»

Geir S. Skaten var raskast i det nye 6,7 km lange løpet. Christina Forstrønen Bruarøy vann kvinneklassen.

Geir Skaten var raskaste herre, og vann også klassen for veteran 35+ (foto: Andris Hamre)
Andris Hamresøndag 28. mai 2017 08:05

Erik Vaktskold vann menn 19-35 (foto: AH)
Christina Forstrønen Bruarøy var raskaste kvinne og vann klassen 19-35 år (foto: AH)
Ho slo Kari-Ann Vaktskjold og Marianne Olsvold som tok 1. og 2. plass i kvinner veteran 35+ (foto: AH)
Magnus Haaland og Frankie Grindl tok 1. og 2. plass i menn senior (foto: AH)
1 av 4

Laurdag ettermiddag arrangerte Os Friidrett «Ulvenvatnet Rundt» for første gong.

Det var to ulike korte løyper, mens hovudløpet hadde ei løype som var lagt i ei sløyfe oppom brannstasjonen, over Liafjellstunnelen, og var 6.650 meter lang.

Finvêret og andre løp, som Linken Opptur i dag, gjorde nok at deltakartalet ikkje blei riktig så høgt som arrangørane håpte på, men dei som deltok var både nøgd og fekk god konkurranse.

– Det var ei morosam og fin løype, roste vinnar Geir Skaten etter at han kom i mål på 25.52 og ny løyperekord. Stemninga blant dei andre deltakarane var like god. Alle var godt nøgd med gjennomføringa av tidenes første offisielle Ulvenvatnet Rundt.

Sjå stor bildeserie på Midtsiden si facebookside

Velfylt premiebord

Raskaste kvinne rundt vatnet blei Christina Forstrønen Bruarøy, som med 30.02 var suverent raskeste av damene, og rett bak pallen i herreklassen.

Både ho, Skaten og dei andre klassevinnarane kunne forskyne seg av eit velfylt gåvebord med pengepremiar og gåvekort frå Bo Eiendomsmegling, Amfi Os og Actic.

Resultatliste

Den lange løypa i Ulvenvatnet Rundt gjekk, retning med klokka, frå Kuventræ til Beredskapssenteret (brannstasjonen) på Moberg, vidare opp lia og ned igjen til Ulvensletta før deltakarane løp gjennom Sigurdsvika og Os VGS tilbake til Kuventræ

Tilbod: 1 månad for 1 kr

No kan du lesa Midtsiden.no i 1 månad for kun 1 kr.

• Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.