– Det var mykje bra i dag, seier Brenne etter 2-1-tap for Sotra.

Målskårar Torgeir Lunde (t.h.), her heime mot Fana. Dei to andre på bildet, nysignerte Waagan og Walczak, var ikkje med mot Sotra i går. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøysøndag 19. mars 2023 08:46

Os spelte i går treningskamp mot tidlegare lagkamerat Kristoffer Røttingen og resten av 2. divisjonslaget Sotra.

Sotra tok leiinga ved å heada inn ein corner, Os fekk sjanse til å utlikna før pause, men Niklas Lunde Fosen sin straffe gjekk i stolpen.

I 2. omgang gav Torgeir Lunde Os ei utlikning, også denne skåringa var heading på corner.

Sotra tok leiinga igjen før slutt og vann 2-1.

– Det blei ein tett og jamn kamp. Ser vi bak resultatet er det mykje positivt å ta med seg frå denne kampen, synest Os-trenar Endre Brenne.

Sotra - Os 2-1 (1-0)
Os: Kasper Færøvik - Anders Havsgård, Petter Hilton, Mathias Dahl - Steffen Kvamsdal, Lukas Einarsen Olsen, Torgeir Lunde, Sverre Spangelo Haga - Henrik Tysse Sperrevik, Daniel Kvalvågnes og Niklas Lunde Fosen.
Innbytarar med speletid: Eirik Rysjedal, Modestas (frå Litauen på prøvespel) og Markus B. Austrheim.

Sotra slo Fana 4-1 i førre treningskamp, men tapte 2-1 for Lysekloster i februar.

Os har tidlegare i vinter slått Brann 2 frå 2. divisjon og divisjonskollega Fana i treningskamp.

Tilbod: 1 månad for 1 kr

No kan du lesa Midtsiden.no i 1 månad for kun 1 kr.

• Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.