«Teaterkonsert Sundfør» med Riksteatret til Oseana

«En spennende, kraftfull, samstemt og vakker forestilling», melder pressen om Susanne Sundfør sin teaterkonsert.

Ørjan Håland
Ørjan Hålandlørdag 20. nov. 2021 10:23

«Teaterkonsert Sundfør – Life does us» som er på turne til hele landet med Riksteatret, blir mandag 22. november å se i Oseana.

Riksteatret er på turne med «Teaterkonsert Sundfør – Life does us», en forestilling som bygger på Susanne Sundførs musikalske univers. I en teaterkonsert står musikken i sentrum, i en ramme av spektakulær scenografi, kostymer og lys.

Skuespillerne har ikke replikker, likevel kan forestillingen oppleves som at den har en form for handling. «Teaterkonsert Sundfør» baserer seg på Susanne Sundførs allerede eksisterende sanger, men tilfører noe nytt gjennom helt egne, mystiske univers med en ny musikalsk komposisjon.

På scenen står noen av landets mest musikalske skuespillere som Mimmi Tamba, Lars Henrik Aarnes og Marit Adeleide Andreassen, og fremfører nye tolkninger fra Sundførs rike musikkunivers.

– Dette er en energibombe av en forestilling, sier Mimmi Tamba og får støtte fra pressen som har sett forestillingen. «Mektig» og «Kraftfull» er blant superlativene fra anmeldere.

Med spektakulære konsertopptredener og musikk som fanger hele opplevelsen av å være menneske, har Susanne Sundfør vokst seg inn i den internasjonale stjernehimmelen og blitt en av våre mest betydningsfulle artister. Nå kan altså nye tolkninger av sangene hennes oppleves i kulturhus over hele landet.

Med Mimmi Tamba, Lars Henrik Aarnes, Marit Adeleide Andreassen, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ida Göransson, Trond Peter Stamsø Munch og Elisabeth Mørland Nesset.

Urpremiere i Haugesund 9. oktober og på turne til 36 steder over hele landet.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om

Bli medlem du også!

Di støtte gir liv til lokalavisa vår.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Sommartilbod frå 5 kr
Få sommartilbodet

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.