Lokal | 18. nov. 2020
For abonnenter

Tøffe tider for den lokale restaurantbransjen

Mens nokre vel å permittera, får andre endane til å møtast. Foreløpig.

Tøffe tider for den lokale restaurantbransjen
Ghader Diab hos Ilya kan melda om tøffe tider. (Foto: Ørjan Håland)
Ørjan Håland
Ørjan Hålandonsdag 18. nov. 2020 11:31

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Tilbod: 1 månad for 1 kr

No kan du lesa Midtsiden i 1 månad for kun 1 kr. Tilbodet varer til 2. april.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?