Os Fotball - Luranetunet 2019

Tok ein twist i Tropehagen

Os Fotball serverte mat, mote, musikk, dans og trikseoppvising på Luranetunet onsdag.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Av: Kjetil Vasby Bruarøy

For fjerde år på rad arrangerte Os Fotball i går ein kveld for eldre innbyggarar i Os. Det starta i Os Eldresenter i 2016, i 2018 fekk dei Eat Move Sleep-pris for innsats for eldre i 2017, og dei to siste åra har dei arrangert hyggekveld i Tropehagen i Luranetunet.

Herre- og damelaget stiller saman med ein dugnadsstyrke opp for å delta med servering og som dansepartnarar. I går var eksterne krefter som Jeanett Borgen Kallekleiv med butikken Borg Vêr på plass for å visa vårmote, Eirik Søfteland for å spela, og Sondre Ødegård Aksnes for å triksa.

Først var det quiz, eller spørrekonkurranse, som strandebarmingen Endre Brenne kalte det denne kvelden. Deltakarane svarte på spørsmålsalternativa ved anten å ha hendene på fanget eller på hovudet. Til slutt sto han igjen med tre vinnarar.

Bebuarar og besøkande kasta seg i dansen

– Eg har spelt fotball før, for Nordnes og Viggo, seier ein av dei som var mest imponert over trikseshowet til Aksnes, Øyvind Linde.

– Og eg har vore på dans i Fjellheim, fortalde han, før han blei ropt opp som ein av tre finalistar i dansekonkurransen.

Der gjekk han, saman med Marita Arentzen, heilt til topps! Amanda Troøen tok 2. plass saman med Henry Matland, Marius Mikkelsen og Sara Bruarøy kom på 3. plass.

– Å bidra i lokalsamfunnet, og å få sånne fine møte mellom generasjonar, har blitt ein tradisjon som har stor verdi for oss i Os Fotball. Eg vil takka leiinga og dei tilsette ved Luranetunet, som både slepp oss til her, og som hjelper oss med å gjennomføra arrangementet, seier dagleg leiar og hovudtrenar Endre Brenne.

Sjå stemningsrapport i videoruta og bildeserien over.

Fleire saker