Lokal | 17. sep. 2015

Tusen hjertelig takk!

Leserinnlegg, Helge Steinum (Ap): Takk til deg som brukte stemmeretten din i Os ved dette valget og dermed var med på å styrke demokratiet.

Helge Steinum (foto: Os Ap)
Andris Hamretorsdag 17. sep. 2015 15:25

Takk til alle positive velgermøter som vi i Os Arbeidarparti fikk gleden av under vår valgkamp rundt om i Os. Takk for alle spørsmål om valget generelt, om politikk og om vårt program og hva vi ønsket å gjøre i Os. Takk for alle smil, klapp på skulderen og hyggelige kommentarer vi har fått gjennom valgkampen.

Takk for tilliten fra alle som stemte på Os Arbeidarparti ved valget, og bidro til at vi igjen gjorde et godt valg i Os og får fortsette med 7 representanter i kommunestyret de neste fire årene. Vi som skal stille i kommunestyret, skal jobbe knallhardt for de sakene vi gikk til valg på. Vi kommer ikke til å glemme at vi alle stilte til valg med et ønske om å gjøre Os til et bedre sted for alle.

Takk til politiske partier for en god valgkamp med mange nye bekjentskap på tvers av partigrensene. Det er hyggelig å drive valgkamp når smilet og de gode kommentarene sitter løst.

Takk til de stedene vi har fått besøke i løpet av valgkampen. Takk til Amfi Os, Kiwi Moberg og Nærbutikken Buena for at vi har fått stå stand utenfor deres butikk. Vi vil også takke Os Sentrumsforening, Oselvarfestivalen, Bondens dag, Os Idrettspark Kuventræ og Luranetunet for positive innslag i valgkampen.

Takk til Midtsiden, Os & Fusaposten, BT, NRK, Dagens Næringsliv og Klassekampen som har interessert seg for valget i Os. En spesiell takk til de to førstnevnte for måten de har bidratt i denne valgkampen.

Takk til Os Pensjonistforeninger, NRK, Os sentrumsforening, KFU, Os & Fusaposten og de videregående skolene som arrangører av gode debatter gjennom valgkampen.

Takk til lokale leverandører som vi har benyttet i valgkampen. Takk til Lyssand gartneri som igjen har utført god service. Takk til Loops med Kåre Mongstad og May Linn Vågen for det gode samarbeidet.

Til slutt vil jeg takke alle i Os Arbeidarparti og Os AUF som har bidratt til å gjøre denne valkampen så bra som den ble. Dere har stått på døgnet rundt for å fremme vår politikk.

På vegne av alle i Os Arbeidarparti
Helge Steinum

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Tilbod i november

Tilgang til alt innhald i 3 månadar for kun kr 300,-

Di støtte gir liv til lokalavisa vår.

  • Kun kr 300,- i 3 månadar
  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.