Kultur | 10. okt. 2017
For abonnenter

21 rettar til 220 personar

Bjørnafjordmåltidet: Nøgde gjestar fekk tre gongar så mykje som bestilt - og koste seg med kortreist mat i seks timar!

21 rettar til 220 personar
Leiar for kokkelager Gunnar Nagell Dahl saman med kokk og entertainer Torstein Hatlevik. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøytysdag 10. okt. 2017 22:22
Nyoppretta Bjørnafjorden Matkultur leverte - 13 kokkar og 10 elevar frå Fusa vgs lagde og serverte til saman 4.620 porsjonar på 6 timar.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden for kun 195 kr

Som abonnent får du tilgang til alle saker, nyheitsbrev og podkastar frå Midtsiden.

  • Tilgang for fleire brukarar
  • Alle sakar og podkastar
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja går abonnementet automatisk over til vanleg pris, men du kan seia opp når som helst.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om

21 rettar til 220 personar