Steffen Kvamsdal skåra sitt første for A-laget til Os, Vegard Strønen Skeie blei banens beste i storsiger til serieleiaren.

Steffen Kvamsdal og Rafael Villén gratulerer dagens beste Os-spelar, Vegard Strønen Skeie (midten), med 4-0-skåring rett før pause. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøyonsdag 20. juni 2018 22:10

Tore Kleppe med kids lagde stemning. (Foto: KVB)
1-0: Hafsås gav Os leiinga i 17. minutt. (Foto: KVB)
Valestrand-keeperen fekk mykje å strekka seg etter, og måtte ut i pausen. (Foto: KVB)
2-0: Dale i 31. minutt. (Foto: KVB)
Kvamsdal ropte, Hafsås hoppa. (Foto: KVB)
3-0 i 40. minutt. (Foto: KVB)
Kvamsdal si første skåring for A-laget. (Foto: KVB)
Her skaffa Takle Eide straffe. Den blei tatt av Hafsås og slått til corner av keeper. (Foto: KVB)
4-0: Skeie i 44. minutt. (Foto: KVB)
Den unge forsvarskjempen blei kåra til dagens beste. (Foto: KVB)
Frisk opning på 2. omgang. (Foto: KVB)
5-0 ved Villén i 49. minutt. (Foto: KVB)
6-0: Etter fleire offside runda Moldskred keeper. (Foto: KVB)
Kvamsdal gratulerte. (Foto: KVB)
Mats Cato heldt fram med å prøva seg. (Foto: KVB)
Her set han inn 7-0. (Foto: KVB)
1 av 16

Os - Valestrand 7-0 (4-0)
Målskårarar: 1-0 Christoffer Hafsås (17.), 2-0 Alexander Dale (31. ), 3-0 Steffen Kvamsdal (40.), 4-0 Vegard Strønen Skeie, 5-0 Rafael Villén (49.), 6-0 og 7-0 Mats Cato Moldskred (74. og 82.)
Os: Anders Fossen Lunde - Endre Brenne, Torkel Hjertnes, Alexander Dale (Håkon Kvittingen 68.), Harry Moore - Vegard Skeie Strønen, Marius Mikkelsen (Steffen Kvamsdal 30.), Rafael Villén - Øystein Takle Eide, Mats Cato Moldskred og Christoffer Hafsås (Aleksander Tøssebro 64.).

Os tar ferie på toppen av tabellen etter at Fyllingsdalen 2 spelte uavgjort i førre runde.

Vårsesongens siste kamp blei den mest suverene vi kan hugsa å ha sett av Os dei siste 12 åra, topp mot botn i 4. divisjon blei rått parti og det burde ut frå sjansestatistikken blitt tosifra med god margin.

Steffen Kvamsdal kom innpå i 30. minutt for ein småsjuk Marius Mikkelsen, ti minutt seinare auka han til 3-0.

– Det var sjølvsagt veldig kjekt å skåra! Hafsås låg an til å ta ballen, men eg såg at eg sto i betre posisjon og ropte. Heldigvis hoppa han over den, seier Kvamsdal.

Han har aldri spelt så lenge som 60 minutt for A-laget før, og jobba godt kampen ut. 18-åringen hadde dessutan skot rett utanfor frå fem meter og ein lang lobb som gjekk i stanga.

Vegard Strønen Skeie spelte midtstoppar frå start, sette inn 4-0 i 44. minutt på corner etter redning av straffe av Hafsås. Skeie blei av lokal jury kåra til banens beste.

– Mykje bra, men noko ukonsentrert

Os hadde tre skot i stolpen før første halvtimen var gått. Så gjekk det frå 1-0 til 4-0 på eit kvarter.

5-0 kom fire minutt ut i 2. omgang, likevel heldt Os oppe trykket.

– Det er ikkje noko å seia på innsatsen. Vi gjer dessutan mykje bra, vi er aggressive i gjenvinningsfasen og vi skaper veldig mange sjansar, seier trenar Tim Henrik Sperrevik.

– Men vi burde hatt mange fleire mål. Vi er nok litt utolmodige og litt ukonsentrerte.

Os speler første kamp etter ferien heime mot Fyllingsdalen 2 søndag 12. august.