Kultur | 14. juni 2018
For abonnenter

Handplukka delikatesser med historisk sus

I dag kunne Osøyro Kolonial endeleg opna dørene - med Kleivenskinka i disken og Hans Anton himself ved kjøttsaga.

Handplukka delikatesser med historisk sus
Silja Døsen Moberg, Henny Nybø og Ingrid Bjaadal på opningsdagen. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøytorsdag 14. juni 2018 14:03
I 2016 blei Osøyro Kolonial starta, og gründer Silja Døsen Moberg var tidleg med å ønskja seg butikklokale til dei handplukka varene frå småskalaleverandørar.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden for kun 195 kr

Som abonnent får du tilgang til alle saker og nyheitsbrev frå Midtsiden.

  • Tilgang for fleire brukarar
  • Alle sakar og podkastar
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja går abonnementet automatisk over til vanleg pris, men du kan seia opp når som helst.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?