Kultur | 14. juni 2018
For abonnenterHandplukka delikatesser med historisk sus
I dag kunne Osøyro Kolonial endeleg opna dørene - med Kleivenskinka i disken og Hans Anton himself ved kjøttsaga.


Kjetil Vasby Bruarøytorsdag 14. juni 2018 14:03
I 2016 blei Osøyro Kolonial starta, og gründer Silja Døsen Moberg var tidleg med å ønskja seg butikklokale til dei handplukka varene frå småskalaleverandørar.
Les vidare med abonnement
Allereie abonnent? Logg inn
Hald deg oppdatert med Midtsiden
Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!
- Tilgang til alt innhald
- Utan bindingstid
- Frå 165 kr/md.
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.