Debatt | 21. okt. 2024

Hvordan kan vi produsere mer mat med de knappe ressursene vi har?

Kronikk: Norsk matproduksjon står overfor flere utfordringer

Hvordan kan vi produsere mer mat med de knappe ressursene vi har?
Anne Jødahl Skuterud og Hans Edvard Torp er styreledere i Felleskjøpet Agri og Landkreditt. Pressefoto
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøymåndag 21. okt. 2024 15:24
Norge har et mål om å være sjølforsynt med minst 50 prosent av maten vår, men sjølforsyningsgraden har ofte ligget mellom 35 og 45 prosent. Hva er årsaken til dette gapet, og hvordan kan vi øke sjølforsyningen?

Har du allereide brukar? Logg inn

Denne artikkelen er open for alle, du treng berre å logga deg inn.

Opprett konto eller logg inn

Du kan lese våre personvernreglar her

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?