Kultur | 06. okt. 2019
For abonnenter

Tårer, latter og pissemaur

Sånn var årets meny: Bjørnefjorden Matkultur fungerer til meir enn eitt stort måltid.

Tårer, latter og pissemaur
Torstein Hatlevik lagde retten han hadde planlagt med kameraten Gunnar Nagell Dahl - 50 shades of pig. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysøndag 06. okt. 2019 19:27
Laurdag kveld blei «Det store Bjørnefjordmåltidet» servert for tredje år på rad, i år som i fjor i Oseanasalen.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om