Kultur | 06. okt. 2019
For abonnenter

Tårer, latter og pissemaur

Sånn var årets meny: Bjørnefjorden Matkultur fungerer til meir enn eitt stort måltid.

Tårer, latter og pissemaur
Torstein Hatlevik lagde retten han hadde planlagt med kameraten Gunnar Nagell Dahl - 50 shades of pig. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 06. okt. 2019 19:27
Laurdag kveld blei «Det store Bjørnefjordmåltidet» servert for tredje år på rad, i år som i fjor i Oseanasalen.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Sommartilbod frå Midtsiden

No kan du lesa Midtsiden i 5 veker for kun 5 kroner. Abonnementet er utan bindingstid og du får tilgang til alt innhald.

    Les meir og bestill
    Etter kampanja blir abonnementet blir forlenga automatisk kvar månad og er utan bindingstid.

    Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

    Les meir om