Kultur | 06. okt. 2019
For abonnenter

Tårer, latter og pissemaur

Sånn var årets meny: Bjørnefjorden Matkultur fungerer til meir enn eitt stort måltid.

Tårer, latter og pissemaur
Torstein Hatlevik lagde retten han hadde planlagt med kameraten Gunnar Nagell Dahl - 50 shades of pig. (Foto: Kjetil Vasby Bruarøy)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 06. okt. 2019 21:27
Laurdag kveld blei «Det store Bjørnefjordmåltidet» servert for tredje år på rad, i år som i fjor i Oseanasalen.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 155 kr/md.
Les meir og bestill
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Les meir om