Capri flyttar på gateplan
– Dette har vi hatt ønskje om lenge, seier Mustafa Erpolat.
Mustafa Erpolat har drive Capri Restaurant Os AS sidan 2002. Restauranten held til i 2. etasje i Brugata, men har drive godt.
Frå 2013 til 2016 auka omsetnaden frå 5,3 til 9,1 millionar kroner.
– Også 2017 blei eit godt år, fortel Mustafa.
Flyttar til iSushi-lokalet
Han har fleire gongar prøvd å få lokale på gateplan, men utan å lykkast.
I dag fekk han endeleg kontrakt på nytt lokale, hos same huseigar, og i eit lokale som er ferdig innreidd som restaurant.
– Vi overtar lokalet iSushi bygde restaurant i. Her får vi både lokale på gateplan, uterestaurant og godt med sol, dette gler vi oss veldig til.
iSushi-gründar Roger Johannessen ville gå frå hovudfokus på take away til å bygga sin første fullskala restaurant. Flaggskipet på Os opna i april 2016, i september 2017 blei den lagt ned.
• Les òg: Vil driva framleige av lokalet
Flyttar etter ferien
Capri held fram i full drift i dagens lokale gjennom sommaren.
– Flytting blir i august eller september.
Erpolat har kjøpt alt inventar frå iSushi, i tillegg tar han med seg pizzaomnar og anna utstyr frå sitt eige kjøkken.
– Vi held naturlegvis på menyen vår, men det kan koma nokre endringar og nokre nye rettar når vi er på plass på nytt kjøkken.