Næringsliv | 25. feb. 2023
For abonnenter– Håper det kjem liv i restauranten til våren
Er-An Veikro vurderer ulike alternativ.
![– Håper det kjem liv i restauranten til våren](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fahcmq7tx%2Fproduction%2Fcc55f94cb4cb8be34bc754b6bd7d1a91e12f4777-1800x1200.jpg%3Frect%3D0%2C38%2C1800%2C1080%26w%3D752%26h%3D451%26q%3D100%26dpr%3D2&w=3840&q=75)
![Kjetil Vasby Bruarøy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fahcmq7tx%2Fproduction%2Fd394ce3033ee74f1b7563efe62438c9efc71d8ce-1140x760.jpg%3Frect%3D569%2C160%2C387%2C387%26w%3D80%26h%3D80%26q%3D100%26dpr%3D2&w=3840&q=75)
Kjetil Vasby Bruarøylaurdag 25. feb. 2023 08:55
Samtidig er prisen redusert.
Les vidare med abonnement
Allereie abonnent? Logg inn
Sommartilbod frå Midtsiden
No kan du lesa Midtsiden i 5 veker for kun 5 kroner. Abonnementet er utan bindingstid og du får tilgang til alt innhald.
Etter kampanja blir abonnementet blir forlenga automatisk kvar månad og er utan bindingstid.
Les meir om