Næringsliv | 10. jan. 2025
For abonnenter

Utvider med napolitansk pizza: – Vil gi bygda ei unik smaksoppleving

– Eg håper folk tenkjer det er den beste pizzaen dei har smakt.

Utvider med napolitansk pizza: – Vil gi bygda ei unik smaksoppleving
SNART PÅ MENYEN: Lukasz Brekke startar opp med pizza på Gatefat. Foto: Susann Haukeland Børnes / Midtsiden
Susann Haukeland Børnes
Susann Haukeland Børnesfredag 10. jan. 2025 18:22
Brekke har arbeidd med tanken og konseptet i eit heilt år.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen for kun 5 kroner. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 165 kr/md.
Les meir og bestill
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om