Lyssand dobla med alle firma - slår seg vidare opp med salat

Men arbeidskraft kan bli ei utfordring når neste høgsesong startar.

Ei drift til å smila av. Dagleg leiar ved Lyssand Gartneri, Thomas Lyssand, saman med tusenvis av crispi-salatar snart klare for hausting. (Foto: Kjetil Osablod Grønvigh)
Kjetil Osablod Grønvigh
Kjetil Osablod Grønvighsøndag 09. mai 2021 11:21
Lyssand Gartneri er ein av dei største arbeidsplassane i Os. Dagleg leiar, Thomas Lyssand, fortel om korleis pandemien har påverka drifta, om vekst med ny salatproduksjon og om norsk potensiell arbeidskraft som heller vil gå på Nav.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Bli medlem du også!

Di støtte gir liv til lokalavisa vår.

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Knappe 30 kr per veke
Teikna abonnement

Abonnementet blir fornya kvar 4. veke for kr 120 per månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om