Næringsliv | 09. mai 2021
For medlemmer

Lyssand dobla med alle firma - slår seg vidare opp med salat

Men arbeidskraft kan bli ei utfordring når neste høgsesong startar.

Ei drift til å smila av. Dagleg leiar ved Lyssand Gartneri, Thomas Lyssand, saman med tusenvis av crispi-salatar snart klare for hausting. (Foto: Kjetil Osablod Grønvigh)
Kjetil Osablod Grønvigh
Kjetil Osablod Grønvighsøndag 09. mai 2021 09:21
Lyssand Gartneri er ein av dei største arbeidsplassane i Os. Dagleg leiar, Thomas Lyssand, fortel om korleis pandemien har påverka drifta, om vekst med ny salatproduksjon og om norsk potensiell arbeidskraft som heller vil gå på Nav.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les vidare frå 145 kr

Med deg på laget kan vi løfta lokalsamfunnet vårt opp og fram, og kasta lys på viktige saker.

Me set stor pris på alle abonnentane våre!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Knappe 36 kr/veka
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om