Næringsliv | 12. mars 2023
For abonnenter

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri

Med surdeigsbrød og bollar ville Nina testa ut ein idé i eit anneks i hagen.

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri
Hyllene med brød og bollar blei fort tømte då Nina i dag opna bakeri heime i eigen hage. (Foto: Svidd Mikrobakeri)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 12. mars 2023 10:30
Opningsdagen blei overveldande.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les Midtsiden for kun 195 kr

Som abonnent får du tilgang til alle saker, nyheitsbrev og podkastar frå Midtsiden.

  • Tilgang for fleire brukarar
  • Alle sakar og podkastar
  • Utan bindingstid
Les meir og bestill
Etter kampanja går abonnementet automatisk over til vanleg pris, men du kan seia opp når som helst.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om