Næringsliv | 12. mars 2023
For abonnenter

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri

Med surdeigsbrød og bollar ville Nina testa ut ein idé i eit anneks i hagen.

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri
Hyllene med brød og bollar blei fort tømte då Nina i dag opna bakeri heime i eigen hage. (Foto: Svidd Mikrobakeri)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysøndag 12. mars 2023 09:30
Opningsdagen blei overveldande.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 145 kr/md.
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om