Næringsliv | 12. mars 2023
For abonnenter

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri

Med surdeigsbrød og bollar ville Nina testa ut ein idé i eit anneks i hagen.

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri
Hyllene med brød og bollar blei fort tømte då Nina i dag opna bakeri heime i eigen hage. (Foto: Svidd Mikrobakeri)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 12. mars 2023 09:30
Opningsdagen blei overveldande.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Sommartilbod frå Midtsiden

No kan du lesa Midtsiden i 5 veker for kun 5 kroner. Abonnementet er utan bindingstid og du får tilgang til alt innhald.

    Les meir og bestill
    Etter kampanja blir abonnementet blir forlenga automatisk kvar månad og er utan bindingstid.

    Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

    Les meir om