Næringsliv | 12. mars 2023
For medlemmer

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri

Med surdeigsbrød og bollar ville Nina testa ut ein idé i eit anneks i hagen.

Hyllene med brød og bollar blei fort tømte då Nina i dag opna bakeri heime i eigen hage. (Foto: Svidd Mikrobakeri)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysøndag 12. mars 2023 09:30
Opningsdagen blei overveldande.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Les vidare frå 145 kr

Med deg på laget kan vi løfta lokalsamfunnet vårt opp og fram, og kasta lys på viktige saker.

Me set stor pris på alle abonnentane våre!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Knappe 36 kr/veka
Les meir og bestill

Abonnementet blir fornya kvar måned. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Spennande? Vil du ha ukas høgdepunkt i innboksen?

Les meir om