Næringsliv | 12. mars 2023
For abonnenter

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri

Med surdeigsbrød og bollar ville Nina testa ut ein idé i eit anneks i hagen.

Travel opningsdag for nytt mikrobakeri
Hyllene med brød og bollar blei fort tømte då Nina i dag opna bakeri heime i eigen hage. (Foto: Svidd Mikrobakeri)
Kjetil Vasby Bruarøy
Kjetil Vasby Bruarøysundag 12. mars 2023 10:30
Opningsdagen blei overveldande.

Les vidare med abonnement

Allereie abonnent? Logg inn

Hald deg oppdatert med Midtsiden

Få tilgang til alt innhald frå Midtsiden-redaksjonen. Som abonnent hjelper du oss på veg til å kunna dekka endå meir av det som skjer i Os!

  • Tilgang til alt innhald
  • Utan bindingstid
  • Frå 155 kr/md.
Les meir og bestill
Abonnementet blir fornya kvar månad. Du kan seia opp kor tid du vil, og blir då ikkje belasta for neste periode.

Les meir om